Ny hjemmeside, nytt styre og årsmøte referat - her skjer det ting!

15.06.2022

Sommeren står snart for døren og vi håper mange trekker mot hyttene sine i løpet av helger og ferier - og ukedager for de heldigste! Turene i fjellet er mange og flotte - nå er det virkelig tid for å nyte hva naturen har å by på!

Siden sist oppdatering før Årsmøte har det skjedd noen justeringer på flere felt. Hjemmesiden er oppgradert og oppdatert, og det skal nå være lettere å orientere seg for å finne frem i ulike styrereferat. Vedtektene er oppdatert og publisert, og jeg håper generelt dette er en facelift som faller i smak :)

Årsmøte ble gjennomført i pinsen, og det er publisert signert protokoll fra denne som dere kan finne under Styrereferat - 2022 eller ved å klikke her 

Styret er også nytt, og kontaktinformasjon er oppdatert. De skal få ha sitt første styremøte for å sette hvem som tar over rollen som kasserer når Roar etter mange år gir seg. Både Roar og Arild har nå gått ut av Styret, og har gjort et godt stykke arbeid for Velforeningen gjennom mange år. Tusen takk for tid og innsats dere har lagt ned for å ivareta og bidra med Velforeningens arbeid!

Med ønsker om en fin junimåned,

Randi (ansv nettside)