Nyheter

Hva skjer?

Endelig snør det på fjellet! Landskapet er hvitt og vakkert, og det nærmer seg tid for ski og aking! Etter en høst med mye vått og mildt vær er det godt å se snøen, og at det går mot en hvit jul!

Grunnet årets krevende situasjon med Covid ble årsmøtet utsatt og gjennomført elektronisk i høst. Årsmøteprotokoll samt utdrag fra dialogen mellom medlemmene ligger per idag på hjemmesiden. Nytt styre er valgt og i gang med sitt arbeide.

I forbindelse med kommende Årsmøte har Styret sendt ut mail til alle medlemmer inkludert årsberetning og regnskap. Dette er nå også tilgjengelig her på hjemmesiden, du finner det under styrereferat eller ved å klikke HER

Fredag 7. februar sendte Styret ut en mail til medlemmene vedrørende betaling av kontingent for 2020. Dersom du ikke har mottatt denne mailen, vennligst sjekk om den er stoppet av spamfilteret/havnet i mappen for søppelpost.

En liten, men effektiv dugnadsgjeng tar ansvar for årets påskeskirenn og ønsker store og små, to og firbeinte, velkommen til påskestemning ved Asgeirs garasje langfredag. Merk at det pga årsmøte i velforeningen vil starte en time tidligere enn vanlig, familieløpet starter kl 10. Det vil være barnerenn, samt salg av pølser, vafler og drikke, samt...