Nyheter

Hva skjer?

Da har vårt digitale årsmøte kommet godt i gang. Våre betalende medlemmer har fått en sms med link til møtet. Selv om møtet er åpent fram til 20 juni anbefaler vi at dere går gjennom sakslista og sakene tidlig. Da kan dere følge med på innspill og gi kommentarer til sakene og få viktige momenter belyst før dere stemmer mot...

Styret vil med dette invitere alle medlemmer av Åsbøseterdalen Velforening til vårt digitale årsmøte!

Vi nærmer oss påske og mange følger spent med på værmeldingen. Vi har fått gode tilbakemeldinger for fine skiløyper og forhold i området vårt i det siste, og med mye snø og blå grader lover det bra for årets påske.

Vi nærmer oss slutten av februar og mange av oss planlegger vinterferie på hytta. Vinteren kom seint denne sesongen, men har markert seg med mye snø og kaldt stabilt vær. I tillegg har vinden latt skiløypene ligge i fred og vi har hatt gode forhold i området vårt etter jul.

Endelig snør det på fjellet! Landskapet er hvitt og vakkert, og det nærmer seg tid for ski og aking! Etter en høst med mye vått og mildt vær er det godt å se snøen, og at det går mot en hvit jul!

Grunnet årets krevende situasjon med Covid ble årsmøtet utsatt og gjennomført elektronisk i høst. Årsmøteprotokoll samt utdrag fra dialogen mellom medlemmene ligger per idag på hjemmesiden. Nytt styre er valgt og i gang med sitt arbeide.

I forbindelse med kommende Årsmøte har Styret sendt ut mail til alle medlemmer inkludert årsberetning og regnskap. Dette er nå også tilgjengelig her på hjemmesiden, du finner det under styrereferat eller ved å klikke HER