Nyheter
Hva skjer?

Det var litt diskusjon rundt regelverket når det kommer til fiske fra båt for personer under 16 år. Dette har vi fått en avklaring på fra Miljødirektoratet, se denne linken:

Åsbøseterdalen Velforening inviterer sine medlemmer til årsmøte lørdag 3. juni 2017 kl 15. Møtet finner sted på Breiset ved Asgeirs garasje. Ta med stol og kopp, så ordner vi en liten servering!

Så var årets påske over for denne gang, og med den også påskeskirennet - eller påskegåturen som det ble iår! Det var gode tilbakemeldinger fra de av dere som gikk turen, og med spørsmål til både liten og stor fikk alle litt å bryne seg på :)

Igår ble alle løypene kjørt og det ble meget bra! Ålykkja-løypa synger nok på siste verset om det ikke kommer mer snø, men også den er kjørt!

Da er det kjørt spor fra Asgeirs garasje og til Hallandseter, ikke topp forhold men mulig å få seg en liten skitur. Bakken opp fra bilveien er litt isete så vær forsiktig. Det er ikke mulig å få til hele Seterløypa det er ikke snø mellom Veavatn og Svartevatn.