Nyheter

Hva skjer?

Fredag 7. februar sendte Styret ut en mail til medlemmene vedrørende betaling av kontingent for 2020. Dersom du ikke har mottatt denne mailen, vennligst sjekk om den er stoppet av spamfilteret/havnet i mappen for søppelpost.

En liten, men effektiv dugnadsgjeng tar ansvar for årets påskeskirenn og ønsker store og små, to og firbeinte, velkommen til påskestemning ved Asgeirs garasje langfredag. Merk at det pga årsmøte i velforeningen vil starte en time tidligere enn vanlig, familieløpet starter kl 10. Det vil være barnerenn, samt salg av pølser, vafler og drikke, samt...

Gjennom uken som er gått og i helgen har tråkkebilen vært ute og luftet seg! Og ikke bare luftet seg, det er kjørt nydelig vakre løyper! Sæterløypa, Langmyrhaugen og Ålykkja er tråkket. Både scooter og "Asgeir" har vært nede til Tråsåvikstulen for å pakke snø, og målet er å komme seg ned til Pardis i løpet av uken.

Da har vegstyret for Juvsgrend-Breiset vegen hatt møte, og på juvsgrenda.no ligger oppdaterte vedtekter og referater fra veien. Ta en tur innom og se hva som skjer :)

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til årsmøte i Velforeningen lørdag 19. mai kl 15.00.